fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Finca te koop Spanje

Home » Finca te koop Spanje

Finca te koop Spanje


 

✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Bij Spanje Specials in Laren, in de buurt van Hilversum, kunt u terecht voor verschillende woningen. Denk bijvoorbeeld aan een finca die te koop staat in Spanje. De finca die te koop staat, bestaat vaak uit een stuk land of landbouwgrond. Meestal staat hier een huisje of een boerderij. Bent u op zoek naar echte rust in het zonnige Spanje? Dan is een finca vast en zeker iets voor u!

Appartementen bij zwembad

Een finca en andere woningen te koop in het zonnige Spanje

Een finca die te koop staat in Spanje, is vaak een stuk grond of perceel waar een huis op staat. Toch is een finca niet altijd bewoonbaar. Speciaal hiervoor staan wij u bij, om er zeker van te zijn dat u de juiste beslissingen maakt tijdens de aankoop van een nieuwe of tweede woning in Spanje. Ontdek snel al onze locaties en vind op deze manier uw immo in Spanje! Zo koopt u ook verschillende appartementen op verschillende locaties in Spanje.

Appartementen bij zwembad

Ontdek onze verschillende woningen die te koop staan

Wij hebben verschillende woningen te koop staan in Spanje. Heeft u interesse in vastgoed in Spanje of bent u misschien benieuwd naar meer informatie over een van de locaties? Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en geven u graag antwoord op al uw vragen. Neem hiervoor contact met ons bedrijf op door te bellen naar +31 (0)35-2082680 of stuur een e-mail naar info@spanjespecials.com. Ontdek ook de voordelen van samenhuizen in Spanje!