Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Grond kopen Spanje

Home » Grond kopen Spanje

Grond kopen Spanje


 

✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Wilt u grond kopen in Spanje om uw eigen droomhuis te laten bouwen? Dat kan! Wanneer u de hulp inschakelt van Spanje Specials in Laren, regio Hilversum, dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Wij helpen u van begint tot eind bij het realiseren van uw droomwoning in Spanje.

Appartementen bij zwembad

Grond kopen in Spanje met behulp van onze professionele makelaars

Wilt u een huis kopen in Spanje, maar vindt u geen huis dat bij u past? Dan kunt u een eigen huis laten bouwen. Dan is de eerste stap een stuk grond kopen in Spanje. Hier komt uiteraard veel bij kijken en wij begrijpen dat u over de immo in Spanje graag meer informatie wenst. Speciaal hiervoor staan onze professionele makelaars voor u klaar, zodat u zorgeloos uw droomwoning koopt in Spanje, bijvoorbeeld een huis in Marbella.

Appartementen bij zwembad

Neem contact op voor uw eigen stuk grond

Heeft u interesse in het kopen van een stuk grond in Spanje? Of heeft u misschien meer interesse in het kopen van een appartement? Dan neemt u hiervoor contact met ons op! Wij vertellen u graag alles over onze woningen en diensten en voorzien u graag van antwoord op al uw vragen. Bel naar +31 (0)35-2082680 of stuur een e-mail naar info@spanjespecials.com en ontdek vandaag nog de mogelijkheden, zoals het bouwen van uw eigen droomvilla! Schakel de hulp in van een van onze makelaars, bijvoorbeeld onze Nederlandse of Belgische makelaar in Malaga.