fbpx

Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huis kopen Marbella

Home » Huis kopen Marbella

Huis kopen Marbella


 

✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Spanje Specials in Laren, regio Hilversum, helpt u wanneer u een huis wilt kopen in Marbella. Een huis kopen in het buitenland doet u niet zomaar en hier komt ook veel bij kijken. Onze professionele makelaars helpen u met passend advies op maat en voorzien u van ondersteuning op locatie. Zo weten we zeker dat u het huis van uw dromen kunt kopen, bijvoorbeeld in Marbella.

Appartementen bij zwembad

Huis kopen in Marbella voor een echte belevenis

Geniet van deze badplaats in Andalusië en kies ervoor om een huis te kopen in Marbella. Marbella biedt vele mogelijkheden, waaronder warme temperaturen en heerlijke stranden. Daarnaast is Marbella een hele leuke bestemming, wanneer u geïnteresseerd bent in steden met een rijke historie. Marbella is de plek waar u moet zijn als u houdt van golf of luxejachten, maar ook voor lange avondwandelingen over de boulevard. Bekijk het aanbod voor het kopen van een huis in Spanje. Ontdek ook zeker eens de nieuwbouw in Spanje voor de mooiste huizen.

Appartementen bij zwembad

Informeer naar de mogelijkheden voor een huis in Marbella

Wilt u ook een huis kopen in Marbella wanneer u gaat emigreren naar Spanje? Bekijk hiervoor dan zeker eens ons volledige aanbod voor huizen in Marbella en vind het huis van uw dromen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen, zoals een appartementen in Spanje op een andere locatie, of gewoon benieuwd bent naar meer informatie over een van onze woningen of diensten, dan neemt u hiervoor contact met ons op, bijvoorbeeld voor een immo in Malaga. Bel hiervoor naar +31 (0)35-2082680 of stuur een e-mail naar info@spanjespecials.com.