Spanje info dagen Amersfoort 16-17-18 oktober. Maak een afspraak!

Huis kopen Torremolinos

Home » Huis kopen Torremolinos

Huis kopen Torremolinos


 

✔ Uw droomvilla bouwen
✔ Interessante rendementen
✔ Bezichtigingsreizen

Wilt u een huis gaan kopen in Torremolinos? Dan is het fijn als u hier professioneel advies bij krijgt. Wij bieden u ondersteuning op locatie, zodat wij er zeker van zijn dat uw aankoopproces van begin tot eind goed verloopt. Ontdek snel welke woningen wij allemaal aanbieden en ga vandaag nog op zoek naar het huis van uw dromen die u kunt kopen op Torremolinos of een van onze andere locaties.

Appartementen bij zwembad

Huis kopen in het bruisende en gezellige Torremolinos

Torremolinos is een onwijs toffe bestemming, wanneer u een huis wilt kopen in Spanje. Torremolinos is gelegen in de provincie Malaga, in de gemeente Andalusië. Deze levendige badplaats beschikt over veel winkels en is een paradijs voor echte strandliefhebbers. Torremolinos beschikt over een kustlijn van 9 kilometer. Langs de boulevard geniet u van een heerlijke hapje en een drankje, helemaal in de Spaanse sferen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden als u wilt emigreren naar Spanje!

Appartementen bij zwembad

Maak uw keuze en koop uw eigen droomhuis

Een huis kopen doet u niet zomaar. Hiervoor schakelt u de hulp in van onze vastgoedmakelaars in Spanje. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en het vinden van een huis. Ontdek ook zeker eens een van onze andere locaties, zoals appartementen in Spanje op verschillende locaties. Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)35-2082680 of stuur een e-mail naar info@spanjespecials.com. Onze Nederlandse en Belgische immo in Spanje helpen u graag verder!