Spanje info dagen Amersfoort en Antwerpen 18-20 26-27 oktober. Maak een afspraak!

Onze klanten

Onze klanten


Hoe denken onze klanten over Spanje Specials.

Hierbij enige klanten, die hun verslag doen.

 

 

 

Heb Spanje Specials leren kennen als een uitstekend makelaar voor aankoop van een riant appartement in Altea. Het eerste contact met Yvonne van der Meer van Spanje Specials werd gelegd op de Second Home beurs.
De informatievoorziening en begeleiding was werkelijk top! Het is een professionele organisatie die kundig is op alle moeilijk terreinen van de aankoop van onroerend goed in Spanje. Niet alleen in Nederland, maar ook in Spanje, was de begeleiding om daadwerkelijk de huizen en appartementen te bezichtigen werkelijk uitstekend.
Makelaar Heidi van den Eynde, die in Spanje de begeleiding doet, luisterde goed naar mijn wensen en liet me dito appartementen zien, zonder pushy te worden. Ik heb 2 bezichtigingsreizen ondernomen die hebben geresulteerd in de aankoop van een prachtig appartement in Altea.
Ook de follow-up, het voorlopig koopcontract en de definitieve aankoop bij notaris, was zeer goed. Kortom een makelaardij die u perfect begeleidt naar de aankoop van een huis of appartement!
Leo Groenendal-Altea

 

 

Bij het zoeken naar een vakantiehuis in Spanje zijn wij terecht gekomen bij Spanje Specials. Na een informatie-aanvraag werd er snel telefonisch contact met ons opgenomen door Hans van der Meer.
Tijdens dit telefoongesprek werd uitgebreid de mogelijkheden besproken van een vakantiehuis in Spanje en werden we uitgenodigd om bij Van der Valk in Amersfoort kennis te maken met Harry, de makelaar in Costa Blanca Zuid.
Dit kennismakingsbezoek én de informatie beviel ons dusdanig goed, dat we drie weken later met Harry 3 dagen verschillende nieuwbouwprojecten hebben bekeken.
Harry luisterde goed naar onze wensen en uiteindelijk hebben wij een prachtig appartement gekocht in Torrevieja.
Tijdens de bouw zijn wij uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. En gedurende de periode van de oplevering zijn wij perfect begeleid om de verplichte ambtelijke stappen te zetten.
Ook na de oplevering kunnen wij met onze vragen bij hen terecht.
Spanje Specials en makelaar Harry Bos zijn absoluut aan te bevelen.
Annet en Rob te A.

 

Bij het zoeken naar een huis in Spanje kwamen wij al snel terecht bij Spanje Specials.
Op een informatiebijeenkomst van Spanje Specials in Antwerpen kregen wij contact met Hans van der Meer en makelaar Harry Bos die de belangen vertegenwoordigen o.a. in Costa Blanca Zuid. Tijdens de bijeenkomst werd duidelijk wat Spanje Specials allemaal voor je kan doen. Je staat er niet alleen voor!
Zij geven op maat de ondersteuning die je nodig hebt.
Wij hebben toch een aantal reizen naar de Costa Blanca gemaakt alvorens wij tot een besluit konden komen. Van de Costa Blanca hebben wij zowel in het “Noorden” als in het “Zuiden “ meerdere projecten gezien. Altijd goed begeleid door Harry Bos. Wij waren in voor een appartement of voor een villa.
Uiteindelijk kozen wij voor een stuk grond en villa in San Miguel de Salinas.
Het project duurde uiteindelijk 2 jaar en in deze periode zijn wij zeer goed begeleid geweest door Harry Bos. Niet alleen de bouw werd goed opgevolgd maar ook belangrijk is dat je de juiste benodigde papieren van de lokale overheden op tijd aanvraagt.
Alleen, zonder begeleiding, is het niet te doen. Het is niet alleen een andere taal of cultuur, maar ook de manier waarop je de zaken, zoals in ons geval, met de Spaanse aannemer onderhoud.
In januari 2019 verwachten wij de overdracht!
Wij kijken er naar uit!
Els en Peter
België
Een huis kopen in Spanje wilden wij graag, maar vonden dat lastig totdat wij kennis maakte met Hans van Spanje Special tijdens ons bezoek bij Second Home beurs in Utrecht. Na een zeer aangenaam informatief gesprek hadden wij gelijk goed gevoel bij.
Voor het tweede gesprek zijn wij naar de Spanje infodagen gegaan bij Van der Valk in Amersfoort en daar kennis gemaakt met de Nederlands partner van Spanje Specials, nl. Harry Bos. Harry heeft al 35 jaar een kantoor aan de Costa Blanca Zuid, en had antwoord op alle onze vragen die wij hadden, met luisterend oor en een fijn sfeer.
Naeen  paar maanden zijn wij naar Spanje gegaan, daar zijn wij prima door Anita en Harry ontvangen. Gedurende 3 dagen hebben wij aantal en verschillende huizen gezien. Wij hadden zeer goede begeleiding. Eind van de 3e dag kon onze droom in vervulling gaan. Wij hebben een huis in nieuwproject gekocht.
Spanje Specials, makelaar Harry Bos en zijn team zijn absoluut aan te bevelen.
Shahnaz en Kamaran, Zoetemeer
Kennismaking op de Second Home beurs te Utrecht, waar we door Hans op de stand van Spanje Specials goed werden geïnformeerd over de mogelijkheden, beschikbaarheid en werkwijze.
Vervolgens een afspraak gemaakt met de Nederlandse partner in Orihuela Costa. Kennis gemaakt met Harry en Anita. Door hun jarenlange ervaring wisten zij onze wensen goed te vertalen naar interessante locaties en woningen.
Met Anita 2 dagen op bezichtiging geweest en uiteindelijk ook onze droom villa gevonden die momenteel nog, mede onder toezicht van Harry en Anita, wordt afgebouwd. Wij kijken met plezier uit naar de oplevering eind 2019.
Frank en Petra te A.
Op zoek naar een appartement in Spanje, zijn we op de Second Home in contact gekomen met Hans van Spanje Specials.
Enige tijd later tijdens onze vakantie aan de Costa del Sol een dag op pad geweest met de Nederlandse partner van Spanje Specials.
Pedro en Emile, hebben ons meegenomen op bezichtiging. Het was een erg leuke en leerzame dag waarop we veel interessante projecten hebben bekeken.
Het laatste project was een schot in de roos en precies waar we naar op zoek waren. De bouw is nu volop bezig en de oplevering begin 2020. Nog even en we kunnen ervan gaan genieten! Kortom een uitstekende begeleiding.
Familie uit Texel